ursa-decke-1488190635.png

Födém

Épületeink födémszerkezetén keresztül sok hő távozhat, amennyiben nem megfelelően van ellátva szigeteléssel.

Az URSA szigetelőanyagok beépítése minden fajta födém szigeteléséhez hosszú távú és minőségi megoldást jelent. 

Amennyiben épületünk legfölső födémszerkezetének magastetőt építünk, viszont az így kapott belső teret nem szeretnénk kihasználni huzamos emberi tartózkodásra, ez esetben alakítunk ki padlásfödémet ill. zárófödémet.

Több

A mai hőtechnikai és felhasználói igényeket tekintve elkerülhetetlen épületeink lakószinti födémszerkezetének megfelelő hőszigetelése akkor, ha a lakószint alatt fűtetlen (vagy csak temperált) helyiségek találhatóak (pince, mélygarázs, teremgarázs).

Egy jól megválasztott URSA hőszigeteléssel nemcsak a hőtechnikai igényeket tudjuk kielégíteni, hanem a teljes födémszerkezet akusztikai léghanggátlását is tudjuk növelni a szigetelés nélküli födémszerkezethez képest.

Több

Köztes födémek lég- és lépéshang szigeteléséről akkor beszélünk, amikor maga a födémszerkezet lakószintet lakószinttől választ el.

A lakók érdekében megfelelő minőségű és mennyiségű szigetelőanyagot kell elhelyezni födémszerkezetben, amely magas minőségű hangelnyelési és kopogó hang vezető képességével akusztikai komfortot teremt majd számukra.

Több