ursa-auenwand-1488190677.png

Külső falak

Forradalmian új technológiával készült a vakolható URSA TECTONIC, amely kiváló hő- és hangszigetelő, ráadásul tűzvédelmi szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtó ásványgyapot szigetelőanyag.

A szintén elterjedt magszigetelt vagy átszellőztetett épület homlokzatok szigeteléséhez pedig - ahol a hőszigetelés a teherhordó (vázkitöltő) falszerkezeten helyezkedik el - hidrofóbizált, felületi kasírozással ellátott URSA FDP és URSA TERRA ásványgyapotok beépítése ajánlott. 

A vakolható, hidrofób és kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújtó URSA  TECTONIC FP BASIC üveggyapot homlokzati szigetelőanyag természetes anyagból készül minimális ökológiai lábnyommal. Különleges 21. századi technológia a megbonthatatlan tektonikus kőzetlemezek mintájával, az egyedülálló rétegösszetartásért és méretállandóságért. 

Elsődleges választás az épületek minden igényt kielégítő homlokzati hőszigetelésére. 

Több

Átszellőztetett épület homlokzati szigetelés esetéen a hőszigetelés a teherhordó / vázkitöltő falszerkezeten helyezkedik el, a hőszigetelés és homlokzatburkolat között pedig egy átszellőztetett légrés kerül kialakításra.

Hidrofóbizált, felületi kasírozással ellátott URSA ásványgyapotot ajánlunk a felület szigeteléséhez.

Több

Magszigetelt épület homlokzatok esetében a hőszigetelés a teherhordó / vázkitöltő falszerkezeten helyezkedik el, azonban a hőszigetelés és a homlokzatburkolat között nem alakítunk ki sem átszellőztetett, sem pedig nem átszellőztetett (nyugvó) légrést.

Hidrofóbizált, felületi kasírozással ellátott URSA ásványgyapotot ajánlunk a felület szigeteléséhez

Több