ursa-auenwand-1488190677.png

Külső falak

Forradalmian új technológiával készült a vakolható URSA TECTONIC, amely kiváló hő- és hangszigetelő, ráadásul tűzvédelmi szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtó ásványgyapot szigetelőanyag.

A szintén elterjedt magszigetelt vagy átszellőztetett épület homlokzatok szigeteléséhez pedig - ahol a hőszigetelés a teherhordó (vázkitöltő) falszerkezeten helyezkedik el - hidrofóbizált, felületi kasírozással ellátott URSA FDP és URSA TERRA ásványgyapotok beépítése ajánlott. 

A páraáteresztő, vakolható, hidrofób és kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújtó URSA  TECTONIC FP FACADE termékcsoportba tartozó üveggyapot homlokzati szigetelőanyagok természetes anyagból készülnek, minimális ökológiai lábnyommal.

Elsődleges választás az épületek minden igényt kielégítő homlokzati hőszigetelésére, mivel beépítésükkel nem áll fenn a ház "befülledésének", és ezáltal a penészesedésnek a veszélye. 

Különleges 21. századi technológia a megbonthatatlan tektonikus kőzetlemezek mintájával, az egyedülálló rétegösszetartásért és méretállandóságért. 

Több

Átszellőztetett épület homlokzati szigetelés esetéen a hőszigetelés a teherhordó / vázkitöltő falszerkezeten helyezkedik el, a hőszigetelés és homlokzatburkolat között pedig egy átszellőztetett légrés kerül kialakításra.

Hidrofóbizált, felületi kasírozással ellátott URSA ásványgyapotot ajánlunk a felület szigeteléséhez.

Több

Magszigetelt épület homlokzatok esetében a hőszigetelés a teherhordó / vázkitöltő falszerkezeten helyezkedik el, azonban a hőszigetelés és a homlokzatburkolat között nem alakítunk ki sem átszellőztetett, sem pedig nem átszellőztetett (nyugvó) légrést.

Hidrofóbizált, felületi kasírozással ellátott URSA ásványgyapotot ajánlunk a felület szigeteléséhez

Több