Aktuális hírek

Elképesztően magas az újgenerációs üveggyapotok műszaki minősége!

Több

Innováció: az új URSA Lignin technológia 

Több

Mert létezik költségtakarékos, de energiahatékony szigetelési mód!

Több

Március 21-e az Erdők Nemzetközi Napja

Több

Védelmező természet: A legnagyszerűbb stratégiák egyike a klímaváltozás elleni küzdelemben

Több

A földszinti lakószint alatti méretes garázs vagy pincehelyiség műhely vagy tároló szerepét is betöltheti. Ne rajtuk keresztül szökjön ki az egyébként remekül szigetelt házból a hő!

Több

Extrudált polisztirol - XPS - táblák beépítésével megszüntethetjük az épületben az összes potenciális hőhidat

 

Több

Az Etex Fenntarthatósági jelentése

Több

Részt vettünk Budapest városfejlesztésében. URSA szigetelést kapott a Liget Budapest Projekt keretei között épült világszínvonalú múzeum.

Több

Egy tökéletes kapcsolódás, amely inspirálja az építőipar világát

Több

Vakolható üveggyapot homlokzatok - szigetelés a természet erejével

Több

Etex confirms its portfolio shift towards lightweight and sustainable building solutions by acquiring thermal and acoustic insulation expert URSA.

Több

At URSA, we know how important sustainability is for people and the environment. Our insulation materials make a significant contribution to the energy efficiency of buildings. That is what sets us apart and that is how we are measured. Find out more about our sustainable initiatives in   the Xella Group's new sustainability report - transparent and measurable.

Több

URSA hangelnyelő ásványgyapot szigetelés került beépítésre a Magyar Zene Háza egyedülálló tervezésű hangdóm kupolájába, mely korunk legfontosabb magyar zenei projektje.

Több

Mivel a padlásfödém az épület legfelső olyan szerkezete, amely fűtött teret választ el fűtetlentől, ezért megfelelő hőszigeteléséről gondoskodni kell. Egy megfelelően szigetelt padlásfödém nyáron bent tartja a házban megtermelt, a szobák hűtésére fordított energiát, télen pedig a cserépfedés alatt a padlástérben közel ugyanolyan hőmérsékletet biztosít, mint kívül a cserépfedés felett.

Több

Az URSA vállalat is kreatívan kiveszi a részét a bolygó fenntarthatóságának védelmében történő törekvésekből: ezúttal egy igazi, kívül és belül egyaránt ragyogó ékkövet alkotott, mely 2019 áprilisától gazdagítja az igazán magas szigetelési teljesítményt nyújtó termékek sorát.

Több

Az URSA ezúton jelenti be a felsővezetői körében történt változásokat.

Amint arról korábban már hírt adtunk, az URSA cégcsoport eladásra került a Xella cégcsoportnak, és mostanra a tranzakció lezárult.

Több

Az URSA nemcsak szakértelmével, hanem kreativitásával is debütált a 2017-es Nemzetközi Construma Építőipari Szakkiállításon! BiOnic stand-kampánya idén elnyerte az eggyik legszebb stand díját a szakmai zsűritől.

Több

Az URSA Salgótarján Zrt. idén is képviselteti magát a Costruma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon!

Több