Minőségi termékeinkkel – ásványgyapotok, extrudált polisztirol lapok, páratechnikai fóliák és kiegészítők, műszaki szigetelések - le tudjuk fedni a hő- és hangszigetelés területein létező valamennyi igényt, minden alkalmazási területen.

* A honlapra feltöltött termék kiszerelések tájékoztató jellegűek, változhatnak. Kérjük, megrendeléshez mindig használja UTOLSÓ ÉRVÉNYES ÁRLISTÁNKAT!

Az URSA ÁSVÁNYGYAPOTOK nagyon sokszínű üveggyapot szigetelőanyagok. A tekercses és táblás, csupasz és kasírozott termékek kiváló hő- és hangszigetelő, valamint tűzállósági tulajdonságokkal rendelkeznek. Termékeink széles választéka felhasználható mind újépítéshez, mind felújításhoz.

Több

Az URSA TERRA ásványgyapot termékcsalád tudatosan arra lett kifejlesztve, hogy kielégítse nemcsak a modern kornak megfelelő építőipari és szigetelési igényeket, de egyben mind energetikai, mind pedig környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő teljesítményt nyújtson teljes életciklusa során.

Több

Az URSA XPS extrudált polisztirol termékek egyedülállóan magas tartós terheles mellett kiváló hőszigetelési képességgel rendelkeznek, még tartósan nedves (talajvizes) környezetben is. CO2-vel habosított és kapillárisan zárt sejtcella szerkezetük rothadásmentes, alak- és formatartó.

Több

Az URSA Akusztikai hangelnyelő dekorpanelek fenntartható, egészségbarát és környezetbarát URSA ásványgyapot táblás hangelnyelő anyaggal készültek.

Egy vagy több URSA Akusztikai hangelnyelő dekorpanel elhelyezésével, az adott helyiségben nemcsak mérhetően, de érezhetően is csökkenek a zavaró hanghatások (visszhangok).

Irodák, konferenciatermek, közösségi terek, éttermek, lakószobák hangszigetelésének javítására ajánlott, esztétikus kivitelű, kézzel készült termékek.

Több

Az URSA SECO PRO páratechnikai fóliák valamint kiegészítők és az URSA ásványgyapot termékek kombinált felhasználásával az épületfizikai követelményeknek legjobban megfelelő épületszerkezeti rétegrend kialakítást tudunk megvalósítani.

Több

 

Az URSA TECH Lamella speciális műszaki szigetelőanyag. Egy üvegszál erősített alufóliával kasírozott speciális lamellázott ásványgyapot termék, mely a legjobb fenntartható választás szögletes és kör átmérőjű légcsatornák, csövek és nagyméretű hengeres tartályok hő- és hangszigeteléséhez.

Több