ursa-tectonic-1650560993.jpg

URSA
TECTONIC

A természet tektonikus ereje ihlette ezt a vakolható üveggyapot homlokzati szigetelőanyagot. Struktúrája olyan 21.  századi technológiával készült, amely alapját a megbonthatatlan  tektonikus kőzetlemezek mintája képezi. Nemcsak a szálasanyag rétegek közötti összetartás egyedülálló, de a táblák alak- és mérettartása is kitűnő. 

Hidrofóbizált (víztaszító) tulajdonsága és kiváló nyomószilárdsága is elsődleges választássá teszi az épületek minden igényt kielégítő homlokzati hőszigetelésére.

A homlokzati szigetelés akkor teljes, ha a lábazatot is maradéktalanul ellátjuk szigeteléssel, amelyre az URSA XPS PLUS és PLUS MAK extrudált polisztirol lapok kiválóan alkalmasak.

Alkalmazás szerinti rendezés

Vakolható üveggyapot homlokzati hőszigetelés a maximális energiahatékonyságért.

Az épületek külső falszerkezetén átáramló hőveszteség a téli fűtési időszakban elérheti a 35%-ot is, ezért a homlokzatok minőségi hőszigetelése mind meglévő (felújítandó), mind pedig új építésű épületek esetén elengedhetetlen.

Előnyök:

- "lélegző" homlokzat: nincs "nejlonzacskó effektus"
- kiváló hővezetési tényező (lambda)
- páraáteresztő
- kiváló hangelnyelés
- nem éghető anyag

A vakolható URSA TECTONIC FP Basic termék további alkalmazási területei: garázsfödém, pincefödém, műhelyfödém szigetelés.

Több

Csináld magad a garázsfödém szigetelést!

Elég ragasztani, nincs szükség dübelre.

Használatra kész, kiváló hő- és hangszigetelő képességgel rendelkező ásványgyapot táblák, korszerű "tectonic" technológiával, kifejezetten alulról hűlő födémek szigetelésére.

Ajánlott alkalmazási területek:
· garázsok
· műhelyek
· speciális tároló helyiségek

Több

Nyomással terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, csekély vízfelvevő képességű táblás termék.

Több