Referenciák

Építőanyag gyártók lévén az épületek a legjobb referenciáink. 

Az URSA ásvány(üveg)gyapot és extrudált polisztirol (XPS) termékek számos lakossági és nem lakossági épületbe kerültek már beépítésre, mind újépítések során, mind pedig felújítási projektekben. 

Ezen épületek közül néhány igen egyedülálló projekt volt, így ezek szép referenciaként mutatják, hogy vállalatunk milyen magas minőségben járul hozzá az épített környezet fejlesztéséhez. 

Referenciák kiválasztása

Összes referencia
Épület típusa

Projekt típusa

Kiszerelés típusa

Ország

Az 1873-ban épült Kempinski szálloda Bécsben, 2012-ben felújításra került és URSA szerepet játszott az URSA üveggyapot kiszállításában.

A Renaissance Barcelona Fira Hotel, korábban Hotel Catalonia Plaza Europa,  egy L'Hospitalet de Llobregat-i felhőkarcolóban Katalóniában, Spanyolországban található.

Egy Schkeuditzi / Németországi történelmi birtok tetőtér szigetelésére az építészek és mesterek URSA CLICK-et használtak.

Az impozáns épület a Németországi Microsoft új központja. A Kölni kikötő mellett, ez épület ambiciózus architektúrája szemet gyönyörködtető.

Roth-ban / Németországban URSA 180 mm-es PureOne külső fal szigetelőket szállított ki.  A PureOne szigetelővel, az építészek olyan terméket választottak, amely jó minőségű hő-és hangszigetelő.

Az energiahatékonyságra és az erőforrások hatékonyságára fektetett hangsúlyt figyelembe véve, IDA AG Fuerth felépítette új székházát. Az épületburok Passzívház szabványok miatt fa felépítésű keretbe épült.

Az 1905-ben épült több szintes lakóépületet 2010-ben korszerűsítették. Az egész épület és az út felőli homlokzat műemlékvédelem alatt áll.

A gépeknek és a hóekéknek két új csarnokot hoztak létre a Leipzig / Halle repülőtéren, hogy hó és jégmentesen tarthassák  télen a repülőteret.

A "Musikerviertel" Lipcsei park-kerületben élt a híres kiadó család Reclam. Napjainkban, e történelmi negyedben az új több családos házak lenyűgözőek - PureOne-nal szigetelve.

Ezen referencia esetében, a hulladék hasznosítás maximalizálása érdekében a rothasztók kiváló szigetelésére  volt szükség.

Az épület Dornbirn-ben található és egy Passzívház miatt jött létre.

Ez impozáns stadionnak, amely az UEFA EURO 2012-re épült, az URSA szállította a termékeket a födém szigeteléséhez. 

A PIXEL Business Park öt épületből áll. Az első épület 2012-ben készült el.

E befektetés az egyik legszebb és legnagyobb erdővel szemben helyezkedik el Michałowice szomszédságában, Zalesie-ben.

A Myriad SANA Hotel eredetileg mint az EXPO 1998 jelképe épült Lisszabonban, utólag a tornyot szállodává változtatták át.

A 14.000 négyzetméter hangszigetelőt ebben az épületben, URSA biztosította a fehér nagy teljesítményű és tűzálló PureOne ásványgyapotot, amely jelentősen segíti a levegő minőségének javítását az épületek belsejében, ahol telepítve van.

Az első multifunkcionális komplexum a Déli Szövetségi Körzet fővárosban - Rostov-on-Don-ban.

Oroszországban az első és Európa legnagyobb fedett sípályája. A lejtő teljes területe 24.000 négyzetméter.

Ha ránéz a képre, úgy tűnhet, hogy Barcelonában sétál, de valójában Ön a Barcelona Hotel előtt áll Ulaynovsk-ban.

De nem csak a sport teljesítmény, hanem e szállóda akusztikai teljesítménye is fantasztikus - az URSA DF 40 és URSA TWP 1 felhasználásával.

A One Fashion Outlet Voderady 2013 tavaszán nyílt meg. URSA szállította ki a belső falak, valamint a menyezet szigetelését.

A Sliezsky Dom hotel a legmagasabban fekvő szálloda Szlovákiában, ezért szükséges a jó termikus szigetelés. URSA szállította ki a külső és belső falak szigetelésére szóló megoldást.

Külső fal, tető, ablakok, ajtók, padlózat teljes felújítása és  a fűtési rendszer részben felújítása.  A külső falaknak szigetelésére URSA az URSA SF 35 és SF 38 szigetelőanyagot szállította ki, amely mint  innovatív fa homlokzat van kidolgozva.

Külső fal, tető, ablakok, ajtók, padlózat teljes felújítása és  a fűtési rendszer részben felújítása. Az átszellőztetett homlokzatok szigetelésére, URSA az URSA FDP 2 szigetelőanyagot szálított ki.

Centro Polivalente de Barcelo Madrid egy kereskedelmi központ, amely egy könyvtárnak is helyet ad. 

E Barcelonai lakóházat a híres spanyol építész, Joaquin Torres tervezte. URSA az URSA TERRA Vento Plus szigetelőt a szellőztetett homlokzatok és a mennyezet hő-és hangszigetelésére szállította ki.

A Centro GENyO 2008-ban épült több mint 15.000.000 EUR-os költségvetéssel. Teret biztosít a Pfizer gyógyszergyár, a Granadai Egyetem és a regionális egészségügyi és innováció minisztérium együttműködésének.

A San Mamés stadion az Athletic Bilbao klub labdarúgó stadiona.

Egy jobb hőkomfortért, a fa felépítés keretű Cseh Köztársasági családi ház URSA PureOne szigetelés megoldással volt ellátva.

A CEITEC - a Közép-Európai Technológiai Intézet, egy tudományos központ az élettudományok területén. A CEITEC új adminisztrációs épülete URSA TWP 1 és URSA TWF 1 termékekkel van szigetelve.

A világszerte működő Ibis hotel csoport, amely az Accor szállodákhóz tartozik, úgy döntött, hogy szigetelje az Olomouc-i új szállodája belső falait az URSA szigetelés  megoldásokkal.

A  Libereci Műszaki Egyetem oktatásban részesít több mint 9000 hallgatót - az új épületkomplexum belső fal szigeteléséhez az URSA szállította ki a TWP 1 terméket.

A cseh fővárosi, Prágai lenyűgöző több családos ház, az URSA belső fal megoldásoknak köszönhetően, magas akusztika komforttal rendelkezik.

Az úgynevezett Laurus Irodaházak projekt 3, 7+2 szintes épületből áll, beleértve a földalatti garázst, amely meghaladja a 240 parkolóhelyet és körülvéve szabadtéri parkolóhelyekkel.

URSA-t kinevezték egy megoldás keresésére, hogy akusztikailag szigetelje a nagy termeket.