Tradíció, innováció, fenntarthatóság. Ez a három gondolat vezérel bennünket vállalatunk irányításában. Ásványgyapot és extrudált polisztirol portfóliónk már bizonyított, és szakembereink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a jövő generációja számára is maradandót alkothassunk beépítésükkel.

Az URSA egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak Európában, a hő- és hangszigetelő anyagok széles választékát kínálva átalakításhoz, felújításhoz és új lakások építéséhez.

Több

Megfelelő vastagságú és minőségű hőszigetelés alkalmazásával tetemes mennyiségű energiát és rezsiköltséget tudunk megtakarítani épületeink esetében a fűtési-hűtési energiafelhasználásból.  

Több

A szigetelés hatalmas lehetőséget kínál a klímaváltozás és a hagyományos energiáktól való függőség megállítására, a versenyképesség növelésének elősegítésére.

Több

Építőanyag gyártók lévén az épületek a legjobb referenciáink. 

Az URSA ásvány(üveg)gyapot és extrudált polisztirol (XPS) termékek számos lakossági és nem lakossági épületbe kerültek már beépítésre, mind újépítések során, mind pedig felújítási projektekben. 

Ezen épületek közül néhány igen egyedülálló projekt volt, így ezek szép referenciaként mutatják, hogy vállalatunk milyen magas minőségben járul hozzá az épített környezet fejlesztéséhez. 

Több

 

Csapatunk:

Értékesítési igazgatónk irányítása alatt álló 4 értékesítő munkatársunk (köztük egy alkalmazástechnológus) a helyi és a cégcsoport nemzetközi marketingjének kreatív támogatásával szolgálja ki ügyfeleinket.

Kollégáink az ország egész területén állnak vevőink szíves rendelkezésére, akár személyre szabott tanácsadással is.

AJÁNLATKÉRÉSSEL, SZAKTANÁCSADÁSSAL kapcsolatosan forduljanak bizalommal területileg illetékes ÉRTÉKESÍTŐ kollégáinkhoz, akik elérhetőségeit az "Értékesítési csoport" blokkban találják! 

--------------

Egyenlegközlők, utalások, kompenzálások ügyében kérjük, forduljanak pénzügyi asszisztenseinkhez:

Pénzügy telefonszám: +36 20 336 2302

Pénzügy e-mail:   Klaudia.revay@etexgroup.com

---------------

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az URSA Vevőszolgálat csak a következő ügyekben illetékes:

- rendelésfelvétel

- fuvarszervezés

- számlázás

Rendelés email: rendeles.ursa.hu@etexgroup.com

 

Több